Renault мчить на повній швидкості вперед зі своїм електричним шоу-каром

ЯК БУЛО ОБІЦЯНО, ЩО 2022 РІК СТАНЕ РОКОМ численних сюрпризів до 50-ої річниці RENAULT 5. святкування навколо цієї культової моделі продовжиться майбутнім релізом яскравого і потужного нового шоу-кара.

У рамках святкувань з нагоди 50-ої річниці R5, Renault скоро покаже свій новий шоу-кар, що є сучасною даниною пошани його найлегендарнішим спортивним версіям.

Це видовищне 100% електричне переосмислення, натхненням для якого став світ комп’ютерних ігор, буде втіленням симбіозу видатної ошатності з першокласною продуктивністю. Renault продемонструє свій новий шоу-кар онлайн 22 вересня 2022 року.

Згодом шоу-кар буде продемонстровано вперше на виставці елегантності Chantilly Arts & Elegance Richard Mille 24 і 25 вересня, а також він буде виставлятися на Паризькому автосалоні 2022, починаючи з 17 жовтня.

ПРО RENAULT

Renault, історичний бренд мобільності і родоначальник електрокарів у Європі, завжди займається розвитком інноваційних транспортних засобів. Своїм стратегічним планом ‘Renaulution’, Renault розпочав амбітну трансформацію, що створює цінність, поставивши за ціль рух у бік створення більш конкурентного, збалансованого і електрифікованого модельного ряду. Його амбітне завдання полягає у впровадженні сучасності та інновацій у технологію, енергію, мобільні сервіси у автомобільній індустрії та за її межами.