Новий Renault Twingo Le Coq Sportif

НОВИЙ RENAULT TWINGO "LE COQ SPORTIF": СПОРТИВНА ВЕРСІЯ У ФРАНЦУЗЬКОМУ СТИЛІ

  • Обмежена серія, яка проголошує цінності le coq sportif і Renault.
  • Цілісний та елегантний вигляд, що втілює принципи «французького дизайну».
  • Багата комплектація і унікальні динамічні характеристики. У міських джунглях новий TWINGO відчуває себе як вдома.
  • Два двигуна і 6-ступінчаста трансмісія EDC.

На честь випуску нового TWINGO Renault разом з французькою спортивною маркою створює ексклюзивну обмежену серію. Новий Renault TWINGO "le coq sportif" в кольорах французького триколора може похизуватися чарівним зовнішнім виглядом та багатою комплектацією.

ВИТОНЧЕНИЙ СПОРТИВНИЙ ВИГЛЯД

У новому Renault TWINGO "le coq sportif" обіграються кольори національного французького прапора (синій, білий, червоний) і використовуються оригінальні дизайнерські елементи, що створюють унікальний вигляд.

Асиметричні смуги в кольорах національного триколора беруть початок на лівій стороні кузова і завершуються символом le coq sportif на правому боці. Зовнішні дзеркала виконані в червоному кольорі.

У версій з білим кузовом більш яскравий зовнішній вигляд за рахунок великого триколора на лівій стороні - широка синя і вужча червона смуги, розділені білою стрічкою, які йдуть вгору кузова до самого даху.

Декоративні смуги (синя на фальшрадіаторній решітці і червона на бампері) підкреслюють асиметричний ефект і гармонійно поєднуються з емблемою le coq sportif на бічних захисних накладках дверей.

У салоні пасажири занурюються в особливу атмосферу le coq sportif, яка створюється за рахунок єдиного підходу до вибору кольорів і матеріалів для дверних порогів, килимків, приладової панелі і гофри важеля перемикання передач. На кришці люка важеля перемикання передач знаходиться ексклюзивна табличка з полірованого алюмінію з написом «Twingo by le coq sportif».

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МІСТА

Новий Renault TWINGO "le coq sportif" базується на максимальній комплектації стандартної версії і включає ряд преміальних опцій, таких як мультимедійна система Renault EASY LINK з 7-дюймовим екраном з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, автоматичний кондиціонер, камера заднього огляду з системою задніх направляючих для паркування, датчики дощу і освітлення та ін.

Новий Renault TWINGO, як і раніше, не має собі рівних з точки зору міських поїздок, завдяки заднємоторному компонуванню і рекордному радіусу повороту - автомобілем ніколи не було керувати так захоплююче. Жвавий і економний, він легко пробирається по щільних міських пробках.

Для цієї обмеженої серії пропонуються на вибір двигун SCe 75 або TCe 95, а також механічна або автоматична коробка передач EDC з подвійним зчепленням (для двигуна TCe 95), яка забезпечує хорошу маневреність, плавність роботи і низьку витрату пального.

ЗАГАЛЬНІ ЦІННОСТІ

Створена в 1882 році французька марка le coq sportif знаменита в першу чергу своїм умінням створювати продукти, що задовольняють запитам спортсменів - як професіоналів, так і любителів, в одиночних і командних видах спорту.

За 130 років свого існування компанія була свідком багатьох пам'ятних моментів в спортивній історії Франції, завоювавши любов в країні, і тепер виходить на вулиці разом з унікальним автомобілем для повсякденного використання.

Марка, символом якої є півень, що кричить про настання нового дня, проголошує позитивні і універсальні цінності: перемагати можна кожен день!

Любов до змагань і прагнення до переваги та якості своєї продукції: Renault і le coq sportif об'єднують спільні цінності. Це партнерство, утворене в рамках Formula-1, знайшло продовження в унікальному і елегантному дизайні автомобіля.

Про Groupe Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.